Hol tudnék tabletet venni jó áron?
Csak az a tablet jó, aminek sismert a neve és legalább 100ezer? Mik a tapasztalatok az olcsóbb tabletekkel? Pl a 20-30ezresekkel? Mennyivel rosszabbak?
Elég tudatlan vagyok ezen a részen. Viszont szeretnék venni egyet valamikor.
Netezni kéne elsősorban. Bár igazából a telefonom is tökéletes erre a célra...sőt azóta kb a laptopom nem is használtam (kb 2 éve van meg)...de netezni meg jobb lenne egy tablet..na tehát mit ajánlanátok, ami jó áron van és megéri. Illetve hol érdemes venni? Ilyen Media Marktba nagyon lehúznak??
Teljesen NoName tabletet tutira ne vegyél.. sokszor csábítóan a hardver leírása, de igazából egy nulla az egész, mert olcsó minőségtelen alkatrészekből van összerakva.. kiesik a kijelző, elenged a ragasztás stb..nem is beszélve arról hogy semmilyen supportjuk nincs, se szerviz se semmi!
Ugyanakkor vannak olcsó, de ismertebb tabletek de ezekre is sok a panasz, elég ha csak itt rákeresel a kérdésekre.
Nekem Wayteq van, elégedett vagyok vele, bár már több mint 1éves, és elavultnak tekinthető. Nagyon gyorsan jönnek ki újabb és újabb verziók
Koszi.
Pl ilyen 20-30ezressel milyen problema lehet?
szerintem 30 ezer körül találsz MyAudio tabletet
nekem is olyan van,csak azt még októberben vettem 56e FT-ért
9,7"-os,teljesen megvagyok vele elégedbe
a 7"-os nem tudom hogy most mennyi,de szerintem 30.000 Forint körüli!
MediaMarkt-ban szerintem drágák..
én a Tesco-ban vettem és semmi különös,amit elvártam olyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!