Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s vagy Samsung Galaxy...

Iphone 4s vagy Samsung Galaxy S III?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdés adott. Melyiket vennétek és miért? S3 v i4s? Légyszi észérveket és indokokat mondjatok ne hasonlót hogy "apple sz*r" vagy "samsung f*s" stb.. Mert elég sok ilyet látok mostanában.
2013. febr. 1. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A Samsung GS3 az iPhone 5-tel összehasonlítandó. A kettő közül pedig neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. Android: Egy nyitott rendszert, ami testre szabható, és egy idő után nem jönnek rá frissítések. iOS:Egy zárt,de gyors (a másik is az,de ez gyorsabb) amire sokáig jönnek frissítések. Aztán a Google Playben több az ingyenes app, mint az App Store-ban.
2013. febr. 1. 20:17
 2/9 A kérdező kommentje:
ezzel az a baj,hogy ezt én is tudom de nehéz a döntés. olyan 50-50.
2013. febr. 1. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
De azt nem döntheti el más helyetted, hogy melyik legyen. Más dolgok nem nagyon vannak, amik meghatározhatnák a döntésedet.
2013. febr. 1. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez a baj... :) Az lesz szerintem ,hogy bemegyek valami plázában és kipróbálom a nagyobb műszaki áruházakban. Kipróbáltam már párszor de most részletesebben.. Aztán majd csak eldől. Te személy szerint melyikre tennéd voksod? s3 vs i4s/i5?
2013. febr. 1. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem Samsung Galaxy s3-am van már hónapok óta és elég intenzíven használom és semmi probléma nincs vele :) Gyors sokáig bírja, nekem reggel 7-től este 9-10-ig simán bírja az aksi, pedig wifi állandóan és egész nap játék stb. Szóval én ezt ajánlom.
2013. febr. 1. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok!

Én személy szerint nem szeretem az Apple-t, nem jön be a menürendszer stílusa, de neked kell eldönteni :)

2013. febr. 1. 21:39
 7/9 anonim válasza:

Szerintem iPhone 4S-t kérjél.Nekem is az van.Rengetegen letámadtak hogy egy egoista sznob vagyok,mert ilyen telefont kaptam,pedig egyátalán nem volt igazuk.Nagyon jó telefon,és nagyon sok kiegészítőt tudsz hozzá venni,valamint jobb játékok vannak rajta,mint az Androidon.+Nagyon gyors,sok a tárhely.

Igaz hogy egy kicsit gyenge az akksija,de 3G/wifi-vel és egész napos játékkal zenehallgatással kibírja 1,5 napig....Szóval 100000000x jobb mint a Galxy S 3.

2013. febr. 3. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Ugye nekem i4s em van, de leakartam cserélni sgs3 ra mert a nagy kijelző miatt, meg stb stb. Na megnéztem elmentem arénába kb fél óráig nézegettem.Hátha ,megtudom győzni magam. Hát nem mondok kritikákat , de egy 130ezres telefontól jóval többet vártam. Nem a "minőségi" műanyag hanem mintha kb egy fényezett, lakkozott kemény tejfölös dobozt fogtam volna kezemben, ram ürítés után fagy , és nagyon néha látom hogy a gördülékenység sem az igazi, de azért ezen már jóval jobban megy android mint sgsII-n, stb. Most lehet mondani, hogy azért fagy ramürítés után mert újból be kell töltenie neki a memóriába mindent szinte de ez nem vigasz. Maga az Os design-al nincs baj, szép éles kijelző de kb ezután kimerült a tudomány. Megnéztem iphone5öt igaz nem volt bekapcsolva csak külsőre néztem meg fogtam, de láttam már bekapcsolt állapotban is. Megfogtam és kb haverom ott állt mellettem és olyan 20mp.-ig nem bírtam megszólalni. A kimagaslóan, brutális anyagminőség, a minőségérzet, maga az egész forma, öröm kézben tartani. És i4s sem lassú de az.(Igaz most nem volt bekapcsolva de láttam már bekapcsolva is még a bemutatásnál). S3-al szemben nekem személy szerint, mind os-re mind dizájnra , mind minőségre egyértelműen apple,gyorsaságról nem is beszélve. Lehet mondani ,hogy elfogult vagyok nagyzoló stb de van összehasonlítási alap volt sgs I,III akkor régebbi samsungok is . Nem csíptem sokáig apple-t sose szerettem, de miután megvettem 4s-t akkor változott meg bennem. Röviden-tömören ennyi. Nem rossz SIII, de köze nincs egy iphone hoz.
2013. febr. 4. 11:52
 9/9 anonim válasza:
Látod....
2013. febr. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!