Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri használtan iPhone 4-et...

MikeB kérdése:

Megéri használtan iPhone 4-et venni?

Figyelt kérdés
70-80 000 között, néznék, alig több mint fél éveset. Az ugyan ilyen árú ferde szemű android köszönöm, de nem érdekel.
2013. febr. 1. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"persze mert más telefon 1 hónap uptime után teljesen tökéletes...."

Akár hiszed akár nem 2 éves az iPhone 4 em és semmi baja...

2013. febr. 2. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
2 éve sose volt újraindítva?
2013. febr. 3. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves qwerty 1:

"havonta restartolni kell" xperia p-t, állítólag tapasztalat.

Hídba lemegyek, ha azt mondod, hogy más teló elmegy 1 hónapig gond nélkül. Erre meg jössz azzal, hogy 2 éves az iphonod. tökön szúron magam, ha leírod, hogy 2 éve megy restart nélkül.

2013. febr. 3. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem 4S-em van és szokott hónapokig restart nélkül menni nem tudom miért hihetetlen. Ez nem lassul be, ha megtelik a memória, kilövi ami foglalja és nincs használatban. Én csak updatekkor szoktam restartolni mert akkor muszáj...
2013. febr. 4. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez használattól is függ, pl. attól, hogy ki milyen appokat tölt le.

Androidnál gyakori, hogy egyesek orrba-szájba töltenek le mindent a play-ről és nagyon sok van közte ami xarul van megírva stb...

Az én majd 2 éves xperia arc-om is volt amikor hónapokig elment újraindítás nélkül pl.

Ismerősnek van egy iPhone 4-e, pont azok közé tartozik akik össze-vissza töltenek le mindent és nála az 1 hét uptime már rekordnak számít...

2013. febr. 4. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!