MikeB kérdése:
Az iPhone clone-nak mi értelme va?
Figyelt kérdés
Nekem erről az a vélemények, hogy akinek nincs eredetire pénze, az vagy gyűjtse rá össze, vagy akkor ne vegyen. Ha valaki azt gondolja, hogy egy újgazdag p*cs vagyok, annak mondom, hogy nem vagyok.2013. febr. 1. 15:35
11/13 anonim válasza:
Lehet kicsit későn, de írok én is. Nekem iphone5 cloneom van, legújabb androiddal fut, tud mindent, mint az iphone5, gyors, könnyen lehet vele írni, összes program elmegy, nagy a belsőtárhelye, én nagyon szeretem. Komolyan ugyanazt tudja, mint az eredeti, csak nincs rajta az alma. gondolom vannak gagyi kiadások is, én jót találtam. Bocsánat, hogy nincs kb 200.000 forintom egy telefonra, amikor ötödannyiért (igen, 40ezer volt) egy ugyanolyan telefont kapok: D A maradékból nyaralni is eltudok menni. Nem hencegni akarok hogy húúú iphoneom van te sose fogod megengedni magadnak, hanem használni! A Mo-n kapható jobb telefonok nem tetszenek, drágák, ahhoz képest ahogy tapasztaltam osztálytársaimon nem valami jók, a mefizethetőeken régi andorid van, új programok nem futnak, kevés tárhely van bennük, kicsi a kijelzőjük stbstb. Nekem pozitív csalódás volt az enyém, külföldről rendeltük. Így kb ez az értelme, jó minőségű telefon nem egy kisebb vagyonért.
12/13 Osynho válasza:
Megadnád a pontos típust? Érdekelne. :)
13/13 anonim válasza:
Megnézném azt én mi fut és mi nem fut el rajta és,hogy mit tud és mit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!