Valaki rendelt már Angliából telefont? Vélemények west union utalással nagyon necces rendelni előreutalással?
Hülye vagy.
Erre nem lehet mást mondani.
Tudom hogy lepontozol, de ez az igazság.
Szerintem ne tedd. Western Unionon keresztül max a családtagjaidnak utalj pénzt.
Ha van a csókának PayPalja az már jobb, de szerintem kamu. Angliából is lehet postai utánvételes csomagot küldeni ( akkro fizeted ki ha megjött a csomag ).
Szerintem ez az ügylet nem tiszta.
Létező cégnek tűnik, 2011-ben alapították. Ügyvezető egy bizonyos Ghaffar Ahmed. Előtte 2009-2011-ig egy hasonlóan "nagynevű" cég vezetője volt. (PRESTIGE CLAIMS & HIRE LIMITED).
Vagy paypal, vagy semmi...
Van még egy egy amerikai cég ők is western union keresztül kérnek pénzt és van angliába is boltjuk hogy onnan kapjak telefont ez a weblapjuk vagy ez is ilyen kamu dolog
itt a weboldal: [link]
Kiváló érzéked van arra hogy számos módját találd meg arra hogyan szivasd meg magad.
Ez egy kissé kifinomultabb mint az első átverés.
A főoldalon lévő fotók:
Az első a Werizone egyik üzlete. Tudom mert voltam már náluk a tesóm mobilja miatt.
A második kép innen van, a felirat cseréje gyerekes módon kivitelezve.
A harmadik egy srácot ábrázol aki elsők között vásárolt a 4S szifonból, ez is bejárta a világsajtót annak idején:
A Galaxy S III doboz kommersz fotó, az utána következő almás telefon viszont megint egyedi: a PCMAG magazin irodájának ablakában készült fotót rakták ide (ha lapozol a képek között, rájössz hogy az utca háttér elég egyesi):
A többi kommersz termékfotó.
Miért van az ha feltesz fotókat egy üzlet, hogy a fotók mind hamisak?
Gondolom már sejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!