Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tabletröl?

Figyelt kérdés

A13 allwinner

Viszi szépen a netet elég egy netezésre meg filmnézésre?

2013. jan. 30. 22:58
 1/1 anonim ***** válasza:
valamire épp elég, de az ilyen kínai cuccokkal az a baj, hogy vagy kap támogatást vagy nem. én is így jártam myaudio 808DCC-vel, jó meg minden, de van egy csomó hibája, és az eredeti gyártó ígérte a 4.1-es frissítést, aztán 4.2est ígérték januárra, és nem 100%, hogy abban is ki lesznek javítva a hibák, meg abban például hardveres hibák is vannak, mint pl a gyenge wifi vétel. emellett nekem például 7"-re 800x480as felbontás nagyon kicsi, persze a gyenge hardver meghajtja, meg kevesebbet is fogyaszt, de hát na...szóval nekem úgy összességben az a véleményem a kínai tabokról, hogy olcsó húsnak híg a leve, de ha elviseled, vagy épp erre van pénzed, akkor megteszi egy ilyen néha-néha elővevős eszköznek.
2013. jan. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!