Iphone 4-et megéri venni?
sony xperia s-em van de frissítés még azóta se jött jelly bean-ra. és iphone 4et akarok venni, nem hiszem hogy ha most megvenném 3 év múlva ne lenne rajta instagram facebook és játékok.. és az androidnál szarabb nincs. erre rákellett jönnöm egy 120ezres teló után mivel lefagy, míg az ismerősöm iphone 4-e 2 hónap után kezd picit befagyni és akkor ujraindítja... és samsung galaxy s3-nál is ez van... andorid...
a kérdezőnek. szerintem megéri i4et venni semmivel nem szarabb mint a 4s... átlag felhasználónak hozza a szintet ugyanugy
Szerintem nem éri meg ennyiért,2010es teló könyörgöm
Egy 3gs viszont nagyon is megéri,20-30k ért lehet már kapni teljesen korrekt állapotban használtan
Én 4nél megvárnám amíg leállítják a forgalmazását,utána jelentősen fog esni az ára
A 30-40k-s droidos teloval kitörölheted a segged,úgy akad,fagy,kilép stb..
Amúgy használtál már 3gs-t te szerencsétlen?
Gördülékeny,megbízható mobil még mindig,az viszont igaz hogy az újakkal szemben már nem veszi fel a versenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!