Mitől okos egy okostelefon? Melyiket érdemes választanom: Samsung Galaxy Mini vagy Samsung Monte?
ha megmondod hol akarod venni és mire akarod használni és mennyit szánsz rá akkor segítünk a választásban.
Egy Galaxy Mini sok bosszúságot okozna neked, miután meglátnád hogy egy másik telefon ami ugyanennyibe kerül sokkal jobb.
Az okostelók már nyílt operációs rendszerrel rendelkeznek, így azon és nem egy külön futási környezetben futnak az alkalmazások. A Samsung Galaxy Mini már annak számít a rajta lévő nyílt Android OS miatt, amíg a Samsung Monten még csak a zárt Samsung OS van, így az még nem okos. Amúgy mindkettő alacsony minőségű és szinvonalú készülék, így megvétele ellenjavallott!
Ajánlás: Sony Xperia tipo, de tán már a ZTE Blade 3 és a Huawei Ascend Y200 is már az elfogadható kategória az alacsonyabb árszegmensben. És a Samsung felső árszegmenses termékei azok, amik már minőségi termékek az Androidos téren, a többi már alacsony minőségű és rossz ár/érték arányú!
Régi vacak mobilom helyett, ami kezd már tönkremenni (Alcatel, Mandarina Duck)szeretnék újabbat beszerezni. Nincsenek nagy elvárásaim a telefonnal szemben, a lényeg, hogy elérhető legyek, és ha szükségem van némi háttérinformációra, akkor mindíg kéznél legyen, utánanézhessek a neten a WiFi segítségével.
Ezen kívül a Galaxy Mini zöld színe fogott meg, ezért érdeklődöm, mennyire hasznos, ha ezt választom.
Köszi, de erre magam is képes vagyok.
Csak a fent leírt kérdésemre vártam választ.
Köszönöm az eddigieket!
Több szempontnak is érvényesülnie kell, hogy okosnak tarthassunk, egy telefont, most nincs kedvem begépelni, de belinkelek egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=N8GOygOksuo
én is ez alapján értettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!