Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s2 csere iphone 4s 32...

Lumia800i kérdése:

Galaxy s2 csere iphone 4s 32 gb-ra? Megéri?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 22:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
11%
Az s2 egyáltalán nem "fröccsöntött bili anyagú" telefon, már jóval túl van az Ace kategórián, nagyon jól összerakott teló egyáltalán nem recseg-ropog, többször is fogtam már kezembe. Egyébként meg az ájfon a kényes "üvegszerű" felülete miatt sokkal jobban karcolódik és sokkal sérülékenyebb. A s2 a nagyobb kijelzôn túl még jobb a procija, több ram van benne, bôvíthetô és az android miatt sokkal testreszabhatóbb és rugalmmasabb szoftverileg.
2013. jan. 30. 00:20
 12/31 anonim ***** válasza:
És ráadásul sokkal olcsóbb is.
2013. jan. 30. 00:21
 13/31 anonim ***** válasza:
68%

Az S3 is bili anyag, S2 pláne. Volt nekem is mindegyik.

Az ájfonnak nem "üvegszerű" a felülete hanem konkrétan üveg, ami köztudottan nehezen karcolódik.

Processzorról kár elmélkedni, iOS-nak nincs szüksége erőműre, a sima négyes is bőven elég gyors.

A droid csilivili menürendszere olyan siralmas hogy nem is a játékokhoz kell az erős gép, hanem hogy az a szerencsétlen menü menjen zökkenőmentesen :-)

Természetesen a gyerekeknek kell a csillogás meg a nagy képernyő, ezért népszerű köztük a droid. Ez nem baj, mindenki szeresse ami neki tetszik, ez így van jól.

Az árat meg mindenki döntse el mire telik neki. De savanyú a szőlő alapon nem kell másokat bárminek nézni.

Jelenleg a céges telefonom egy Xperia Z, a sajátom meg N9 és egy i4s 64gb, úgyhogy van választékom objektíven eldönteni mi a jó nekem :-))

2013. jan. 30. 00:36
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
Tôlem te azt haználsz amit akarsz de hogy kamuzol mint állat az is biztos. A kérdezônek meg az S2 jobb és kész, az hogy az egyik kommentelô hazudozik meg egy nagy ájfon fan még nem változtat a tényen.
2013. jan. 30. 00:41
 15/31 anonim ***** válasza:
58%
Természetesen. Te már csak tudod :-D
2013. jan. 30. 07:27
 16/31 A kérdező kommentje:
Fogtam már iphonent a kezembe! Tényleg szép meg minden, de annyira élesek az oldalai.... Az s2 tényleg gagyi anyagból van!repedezik a hátlap....de csak a hátlap gagyi! Sztem
2013. jan. 30. 07:52
 17/31 A kérdező kommentje:
CNC géppel csinálok rá egy aluminium hátlapot, acél ketetet azt az iphone lesz a gagyi hatású...ma csinálom meg ;)
2013. jan. 30. 07:56
 18/31 anonim ***** válasza:
26%
Hogy a fenébe ne érné meg a csere!!! Szemléltetném a különbséget: egy vödör kaki egy vödör aranyért. Én pedig a samsung-fanok véleményét nem kérem köszöntem.
2013. jan. 30. 12:26
 19/31 anonim ***** válasza:
11%
Apropó, mégvalami. Közzé tenném a nagy észkombájnok számára: IPHONE és nem ájfón.
2013. jan. 30. 12:29
 20/31 anonim ***** válasza:

#19: Ezen besírtam...xDDD

Egyébként az ájfon fanok osszák az észt de érvet nem tudnak felhozni hogy miért is jobb az S2-nél de nem baj, cserélj el egy vödör aranyat egy vödör kakiért én nem bánom.

2013. jan. 30. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!