Galaxy s2 csere iphone 4s 32 gb-ra? Megéri?
Az S3 is bili anyag, S2 pláne. Volt nekem is mindegyik.
Az ájfonnak nem "üvegszerű" a felülete hanem konkrétan üveg, ami köztudottan nehezen karcolódik.
Processzorról kár elmélkedni, iOS-nak nincs szüksége erőműre, a sima négyes is bőven elég gyors.
A droid csilivili menürendszere olyan siralmas hogy nem is a játékokhoz kell az erős gép, hanem hogy az a szerencsétlen menü menjen zökkenőmentesen :-)
Természetesen a gyerekeknek kell a csillogás meg a nagy képernyő, ezért népszerű köztük a droid. Ez nem baj, mindenki szeresse ami neki tetszik, ez így van jól.
Az árat meg mindenki döntse el mire telik neki. De savanyú a szőlő alapon nem kell másokat bárminek nézni.
Jelenleg a céges telefonom egy Xperia Z, a sajátom meg N9 és egy i4s 64gb, úgyhogy van választékom objektíven eldönteni mi a jó nekem :-))
#19: Ezen besírtam...xDDD
Egyébként az ájfon fanok osszák az észt de érvet nem tudnak felhozni hogy miért is jobb az S2-nél de nem baj, cserélj el egy vödör aranyat egy vödör kakiért én nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!