Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell telepíteni a...

Hogyan kell telepíteni a memória kártyaolvasót?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 16:19
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Elméletileg nem kell külön telepíteni...csatlakoztatod...beledugos a memóriakártyát és felismeri külön meghajtóként...mint egy pendrive-ot.
2009. szept. 2. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Operációs rendszertől is függ
2009. szept. 2. 16:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Volt hozzá egy telepítő cd, azt mondták, hogy végig mindent elfogadni és fenn lesz a program. A cd 6 mappát tartalmazott, a drivernél kiválasztottam a setup-ot. Telepítettem, majd újraindította a gépet. Viszont a cd tartalmát telepítette fel. Innentől kezdve megint nem értem, hogy mi van. Akkor nem is kell itt semmit sem telepíteni? Card Reader/Writer USB 2,0 23-in-1. Ilyen a kártya olvasó. Segítenétek, én nem értek az ilyen dolgokhoz? Köszönöm!
2009. szept. 2. 16:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Senki nem tud segíteni?
2009. szept. 2. 17:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Tegyél már bele egy memóriakártyát és zutty be az usbbe.Ha működik,dobd a lemezt a fiók aljára.
2009. szept. 2. 22:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Az itt a probléma, hogy beletettem a kártyát, de nem reagál semmit.
2009. szept. 3. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Az xp támogatja a memoriakárttya olvasót de ha nem ismerné fel telepítsd hozzá az illesztőprogit!
2009. szept. 3. 15:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Ezt részleteznéd nekem? Honnan tudom telepíteni, netről?

Bocsi, hogy bárgyú kérdéseket teszek fel, de nagyon nem vágom az elektronikus dolgokkal kapcsolatos dolgokat, nem az én asztalom, viszont senki sincs a környezetemben, aki tudna segíteni és felhívtam a boltot is, ahol vettem az olvasót, de azt mondták, hogy nem tudnak kijönni hozzám segíteni.

2009. szept. 3. 15:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha esetleg majd valakit érdekel. A kártyaolvasónak nincs baba ( a telepítés is jó volt, hanem a kártya adaptere volt rossz. Azért köszönöm annak, aki próbált segíteni.
2009. szept. 7. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez volt a gond,mind azt hittük,hogy van baba. :D
2009. szept. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!