Hogyan fognak változni az árak kb nyárig? (Bővebben)
Először kinéztem az Xperia Solát , de csak a Telenornál kapható ezért úgy gondoltam mivel T-Mobile-os vagyok venni szeretnék egy Xperia P-t. Jelenleg 80.000 FT-os áron elérhető... Ehhez szeretnék két kérdést fűzni:
1.) Nyárig jelentősen fog lejjebb csúszni a P ára?
2.) Ilyen árkategóriában (ennél több nem lehet inkább kevesebb legyen) van/lesz jobb telefon nyáron? (Mindegy , ha nem Sony kipróbálhatok mást is)
Tisztában vagyok vele , hogy a Z,V(M.o-n nem lesz kapható),E... Ezek kijöttek és persze más gyártók is fognak csinálni , de ezek úgyis full drágák és lapátfonok lesznek.
Nyárig az árak csökkenni fognak, vagy pedig nőni.
Aki mást állít, az hazudik vagy tényleg tud jósolni :)
1. igen lejjebb fog esni az ára
2. miért nem lehet Függetlenül venni??? olcsóbb, és ha úgy vesszük többet is tud+így még a sony xperia z/v is megvehető itthon, nyáron én is z-t fogok venni szerintem Itthon. P ára 65ezer ha függetlenül veszed. De ahogy látom 80ezred is van mobilra, és ennyiből kijön az xperia s/sl , a kettő között van azért külömbség, és csak 2-3 ezer forintal drágább az sl az s nél.
Nyárig komolyabb árváltozásra szerintem ne számíts. A forint nem éppen jó hangulatában van.
Egyébként én is ajánlanám hogy nézz körül a függetlenek között, ugyanis olcsóbban, vagy azonos áron is megkaphatod, mint a szolgáltatónál, későbbi eladáskor azonban magasabb árat kaphatsz érte.
Megbízhatóságban természetesen nincs különbség, ha a szervizre gondolsz, el kell keserítselek: a szolgáltatónál vásárolt készülékek ugyanúgy a Cordon Electronichoz mennek garanciális javításra, mint a kisboltos gyári (vagy sok esetben forgalmazói) garanciálisok is, akiknek előbb találod meg a fogyasztóvédelmi fórumát, mint a címüket, nem véletlenül.
Mondjuk úgy, hogy a Sony, illetve Motorola telefonokra vonatkozó garancia inkább az illúziók kategóriája.
Ár/teljesítményben egyénként az Xperia P-nél mind az U, mind az S jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!