Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 620! Hallottatok...

Nokia lumia 620! Hallottatok valamit róla?

Figyelt kérdés

Tudom hogy még nem jött ki, de oroszországban már megjelent, és van egy csomó videó. Esetleg aki érti az ilyen videókat, tud valamit róla? Mennyire kezelhető, megbízható, szokott-e fagyni stb.? És hány forint lehet majd ha megjelenik magyarországon?

A válaszokat köszönöm!

2013. jan. 29. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem best buy lesz nálunk ... ebay-en 300 dodóért láttam
2013. jan. 29. 16:46
 2/7 Otek ***** válasza:

WP8 operációs rendszert futtat, és szinte mindazt tudja majd, amit a nagy tesói, a Lumia 820 és 920. Csak sokkal barátibb áron, én olyan 60e Ft induló árra tippelnék, kártyafüggetlen. A windows oprendszer megbízható és gyors, már sok jó app elérhető a piactéren. Ezenkívül a Nokia is ad hozzá INGYEN navigációt és egyéb hasznos alkalmazásokat.

Nekem van wp8 telefonom (Lumia 820), pár hete, sosem fagyott le, sok alkalmazást futtatok rajta pedig.

2013. jan. 29. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyugodt szívvel tudom ajánlani a wp-s telókat. Én androidról váltottam wp-re. Nem csalódtam benne. :)

Lumia 900

2013. jan. 30. 12:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, készülök egyébként telefont venni, és a wp 7-8 megtetszett és én mindig szerettem a nokiákat :D azt esetleg nem lehet tudni, hogy lesz-e hozzá vezetéknélküli töltő, mint a 920hoz? Nem mintha sokat számítana csak érdekel:)
2013. jan. 31. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

A 620-hoz nem lesz. És nem is lehet úgy tölteni.

Vezeték nélkül, csak a lumia 820-ast és 920-ast lehet.

De a 820-ast is csak akkor ha van hozzá indukciós hátlap. Mert a 820-ashoz azt is külön kell megvenni mint az indukciós töltőt.

A 920-asban már bele van építve az indukciós tekercs, ahoz csak a töltőt kell megvenni. De az európában nem tartalmazza az alapcsomag.

2013. jan. 31. 21:25
 6/7 meszike91 ***** válasza:

Itt a magyar videó, ő szerintük jó teló, szerintemis

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vQ1Wm..

2013. febr. 7. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Ajánlom a mobilarena olvasását, a Lumia 620ról is egy remek tesztet írtak [link]

Egyébként remek telefon :)

2013. márc. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!