Érdemes még Samsung Galaxy S II-t venni?
Na akkor most részlerezem:
Kijelző:
S2 480x800 super amoled 4,3"
Xperia s hd tft 4,3" + mobile bravia engine.
Ebből látszik, hogy az xperia s kijelzője fényévekkel jobb, super amoled ide vagy oda, az s2 kijelzője pixeles.
Kamera:
S2 8mp
Xperia s 12 mp
Tehát megint az xperia s a nyerő.
Hardver:
S2 1,2 ghz, 1gb RAM, mali 400-as gpu.
Xperia s 1,5 ghz 1gb RAM adreno 220-as gpu.
Itt kb egy szinten vannak.
Szoftver: mind a kettő megkapja a jelly beant, viszont az xperia s kezelőfelülete szebb és az xperia s jobban van optimalizálva.
Anyaghasználat:
S2 műanyag
Xperia s: műanyag
Viszont az xperia s-nek akkor is jobb az anyaghasználata, mert a hátlapja gumis hatású, míg az s2-nek csak simán recés a hátlapja.
Namost szerintem ezzel el is dőlt, hogy melyik telefon a jobb, mivel az xperia s jobb és olcsóbb is. És te meg menj fankodni máshová.
Az s3 mini az nagyon rossz. Annál még az xperia p is jobb.
Egyébként meg szerintem lehet kézben tartani az s2-t is és az xperia s-t is, csak meg kell szokni.
És oké, hogy az amoled tud fekete színt is, de fehé színben a tft jobb, és a tft szerintem valóságosabb képet nyújt, mert az amoled eltolúlozza a színeket. De ha még az amoled jobb is lenne, akkor is az xperia s-nek annyival nagyobb a ppi aránya, hogy azzal bőven ellensúlyozza a super amoled előnyét, és összességében az xperia s kijelzője lesz szebb. De én azt tanácsolom, hogy a kijelzőről ne vitatkozzunk tovább, mert az az érzésem, hogy te mindig amoled párti leszel, és az többet ér neked, mint az xperia s sokkal nagyobb ppi értéke.
De abban legalább egyet értünk, hogy az xperia s jobb.
És az xperia s-t egyébként be tudnád szerezni kártyafüggetlenül 85000-ért is, és ha jól tudom, ez olcsóbb, mint a szolgáltatóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!