Van sok régi telefonom, és hol tudnám őket eladni, és kapni érte egy újat?
Figyelt kérdés
Bizományi kilőve.Nem kell nekem érintőképernyős,meg hiper szuper,telefonálásra,smsezésre kellene egy jól működő.Tehát úgy gondoltam,hogy sajnos pénzért nem tudok venni. :( Ezért gondoltam,hogy elcserélném a telefonokat egy hálózatfüggetlenre.Tud valaki segíteni ebben?2009. szept. 2. 09:40
1/3 anonim válasza:
A beteg, elmeszociális otthonban élő öcsém részére elfogadnék egyet, mert az övé tönkrement, én pedig nem tudok venni neki másikat. Nem tud szegény felhíni, pedig mindig van valami kérése.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom az öcsédet,szívesen küldenék,csak ezek a telók már nem igen működnek...Nekem meg azért lenne jó egy egyszerű helyettük,hogy a 200km-re lakó szüleimmel tudjam tartani a kapcsolatot.Egyedül nevelem 8 hónapos kisbabámat,így nekem sem segít senki sem :( Neharagudj,de nem tudok segíteni :( Remélem nem haragszol,és megértesz.
2009. szept. 2. 16:44
3/3 anonim válasza:
Vidd be a vodafonehoz mindet és egy kis ráfizetéssel már elég komoly telefont kaphatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!