A Mobilarena hányadik helyen szerepelt a Hungarian TOP1000 statisztikai oldalon a Telekommunikáció kategóriában 2005. 05.18-án? Tudtok esetleg erre választ adni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 17:03
2/10 anonim válasza:
Első volt. Pont azért híres ez a dátum, mert akkor első volt. Azóta folyamatosan csökken.
3/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne a válasz, elcserélném más válaszért cserébe :D
4/10 anonim válasza:
A többi választ mindenki tudja. Nem tudsz olyat felajánlani amivel kiadnám a kezem közül a jó választ.
5/10 anonim válasza:
14. kérdésre jöhet a válasz privátban és cserébe adok bármilyen másikra választ.
6/10 anonim válasza:
Már késő megvan a 14.-re is a válasz.
7/10 anonim válasza:
Esetleg valaki? Az összes többi kérdésre megvan a válasz, ha ebben tudna segíteni..
8/10 anonim válasza:
De pont az a lényeg, hogy minél kevesebben legyünk a kalapban.
Egyébként rámírt egy srác PH-n, hogy segítsek már neki az utolsó kérdésben. Belinkeltem neki a választ. Erre b*zmeg annyit nem írt vissza, hogy köszi vagy valami. Remélem az ilyen nem nyer semmit.
9/10 anonim válasza:
Persze értelek én, csak bosszantó, hogy az összes többi kérdésre meglett a válasz, és ez az 1 az, aminél még csak azt se tudom hogy kéne elkezdenem, mert mindent próbáltam már, napok óta. Ezért is írtam, hogy cserébe tudok segíteni a többi válaszban - bár ez nem nagy segítség olyannak akinek megvan már az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!