tipo...
A skate nagyon elavult hardveresen.
hardvet hasonló?
armv6 proci vs. armv7?
stb.
Nem tudom. Itt a specializációkban a zte tűnik jobbnak. [link]
Nagyobb is a képernyője. Viszont nem tudom, mennyire megbízható, és a szervízelés jól meg-van-e oldva.
A Sony megbízhatóbbnak tűnik, de kisebb is meg kevesebbet is tud. Mondjuk másfél évvel fiatalabb készülék, plusz Sony, ami jelentheti azt, hogy jobban össze van rakva.
Nem tudom, melyiket vegyem jobban számításba.
belinkeltem az összehasonlító oldalt. nem azért jobb, mert nagyobb a mérete, hanem a tudása alapján. de ha megnézted volna a linket, akkor nem írtad volna ezt. A nagyobb méret meg azért tetszik, mert könnyebb rajta olvasni.
Azonban mindezek még nem jelentik azt, hogy tényleg jobbak, lehet, hogy elavult technika van benne, hiszen már másfél éves, és az is lehet, hogy nem funkcionál olyan jó, hiába írják mi mindent tud. Ezért írtam ide, hátha valaki tud mondani valamit. És kaptam is segítséget, csak még mindig nem győződtem meg arról, melyiket is lenne érdemesebb megvennem.
Köszi a válaszokat!
Most már egy Sony Tipo büszke tulajdonos vagyok! Ez az első okostelefonom, úgyhogy most tanulgatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!