Miért ilyen rossz az akkumulátorom?
Figyelt kérdés
Xperia U m van..amikor megkaptam, mondták, hogy hagyjam a tölőn 16 óráig, de én 15,5 óra után leszedtem, azt hittem nem lehet belőle nagy gond. Már egy hónqpja megvan a telefon ,de egyre rosszabb az akksija. Pl. Most 100% on volt, amikor elmentem aludni, kilőttem mindent task killerrel, kikapcsoltam a wi-fit, az adatforgalmat ,levettem a fényerőt és mégis, mire felkeltem ,49%on volt.. Mit csináljak, hogy jobb legyen???2013. jan. 28. 06:48
1/6 anonim válasza:
semmit nem tudsz vele csinálni,
esetleg majd a következő ,új akksi jobb lesz,
2/6 menta34 válasza:
Nézd meg az akkumulátor használatot, hogy mire megy el az energia. A task killer akkor épp leállítja a programokat, de azok pár másodperc múlva simán újra beindulnak maguktól...
3/6 Osynho válasza:
Ha még garanciális, vidd vissza. A mai akksikat nem kell formázni.
A gond egyébként valószínűleg nem az akkumulátorral van, sokkal inkább szoftveres eredetű. A telefon nem megy alvó módba. Nézd meg a statisztikákat a beállításokban.
4/6 Balázs88 válasza:
Sokat érthetett az illető hozzá XD
A litium ion és polymer akkumlátort nem is lehet kisütni! meg nem is kell,
úgy kell legelőször is tölteni mint ha 100. töltés lenne.
nevetséges hogy mennyien vannak még mindig tévhitben.
5/6 A kérdező kommentje:
XD pedig a T-mobilos fazon mondta ,aki eladta a telót.
2013. jan. 28. 16:40
6/6 Balázs88 válasza:
Tessék olvasd el ezt a két oldalt.
Elküldheted a linket az eladónak XD ennyi erővel én is lehetnék eladó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!