Bratilla kérdése:
A ZTE Blade III jó telefon? És a márkája megbízható?
Figyelt kérdés
Nővéremnek volt ZTE telefonja, de nagyon hamar tönkrement, igaz az nagyon alsókategóriás volt. Erről a ZTE Blade III mobilról mi a véleményetek? A ZTE nem nagyon rossz márka?2013. jan. 27. 17:49
1/2 anonim válasza:
Nem, a Blade III amúgy is az ár-érték bajnokok között van. Gyári hibás készülék meg a legtöbb gyártónál előfordul.
2/2 csaky000 válasza:
Szia! Nekem ilyen típusú készülékem van jelenleg is! A boltban azt mondta a fickó, hogy hű, meg ha, ez milyen jó, és valóban az... egy darabig! Később valamiért elkezdett lefagyni, újraindult folyamatosan, elvesztette a térerőt, teljes töltöttségből minimumra zuhant, a lényeg, hogy a szerviz nem tudta megcsinálni, ezért nem kevés veszekedés árán (aminek a végén én voltam a bunkó, természetesen), sikerült a szolgáltatótól másik ugyanilyen készüléket szerezni, ami nem töltötte be az egy hónapot, máris ugyanezeket a hibákat generálta! Ha rajtam múlna, nem vennék még egyszer ilyen típusú készüléket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!