Bratilla kérdése:
Kapató már valahol az Alcatel OT-990?
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam eddig, de lehet, én kerestem rosszul.
Rudtok szolgáltatót, ahol meg lehet venni? Vagy hol és mennyiért lehet ilyet beszerezni?
2013. jan. 27. 16:41
1/6 anonim válasza:
Ez legalább 1..2 éves modell már . A Telenor kezdte forgalmazni Telenor One Touch néven-szerintem már sehol nem fogsz kapni újonnan.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Öö, biztos én vagyok a béna és rosszul keresem, de a telenor honlapján sem találom árral feltűntetve. Tud valaki linkelni valamit?
És a telenoron kívül más nem is forgalmazza?
2013. jan. 27. 16:59
3/6 anonim válasza:
Szerintem már nem forgalmazzák - ez volt az Alcatel legelső andoroidos telefonja-biztos,hogy ezt akarsz ?
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon értek hozzá. Nem munkához kéne, csak hogy néha meg tudjak nyitni weboldalakat, tudjak vakuval fényképezni, zenét hallgatni, meg jól nézzen ki. Az Alcatel OT-991 is tetszik, meg a 995 is, de az nekem már drága.
De ezzel mi a baj? Fejletlen?
2013. jan. 27. 17:07
5/6 anonim válasza:
Az a baj vele, hogy már nem árulják, meg elavult is. Viszont még mindig jobban megérte ezt megvenni mint a galaxy ace-t. Esetleg nézz szét hardveraprón, hátha van, vagy keress másik telefont.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, azért köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! :)
2013. jan. 27. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!