Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit mondtok a Nokia Lumia...

Mit mondtok a Nokia Lumia 610-es windows phone mobilra jó fajta? Vagy jobban járnék a Sony Xperia Tipo (ST21i) ANDROID-al?

Figyelt kérdés
az válaszoljon aki tényleg tudja melyik a jó és van is neki a kettő közül. Holnap vennék telefont. a lumia 610-es 23.000ft használtan a tipo meg 43.000ft új onnan.

2013. jan. 27. 11:40
1 2
 11/13 Aremeen válasza:
nekem is lumia 610-es em van. perfekt :) programok, gyorsaság , net kamera minden klappol és a wp7 rendszer is bejön ezenkivül a nokia mindig megbízható volt most sem csalódtam :)
2013. jan. 28. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:

A Lumia új és remek. de ha már lumiát szeretnél akkor a 900-920-820. a lumia nem szar, és a nokiák jók. jobban jársz egy lumiával. többet tud a tiponál. volt régen egy lumiám, nagyon sokáig működött és soha egy panaszom nem volt rá. soha egy sem. tipom most van, de szörnyű ahogy működik, le is akarom cserélni kinn a hirdetés apródon! :)

mellesleg ha lumiát kapsz 23-ért, tipót 43-ért, mindenképp a lumia éri meg, hisz újonnan 100ezer felé is elvándorolhat.

2013. febr. 11. 20:40
 13/13 anonim válasza:
tipo a wp nagyon béna android sokkal jobb szóval tipo de am nekem solám van és nagyon jó szóval solát is ajánlom neked de ha nem akkor a tipo is egy jó telefon
2013. márc. 31. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!