Hogy töltitek a telefont?
Mikor szoktátok töltőre rakni a telefont. Amikor már teljesen lemerült, vagy hamarabb mint mielőtt kikapcsolna.
Lumia 800
Amikor nem használom, mert tök mindegy ezeknek az új akkuknak hogy mikor töltöd, ha lemerült csontra vagy ha csak félig.
Az a tuti ha fel van töltve mert ha mennék valahova hirtelen, akkor tudom hogy csontra feltöltöttem .
Nagyon nem tesz jót az aksinak, ha teljesen lemerül, szóval egyértelműen hamarabb.
Ha hazaérek akárhonnan és pont nem kell (és mondjuk 50% alatt van, afölött nem nagyon foglalkozok vele) akkor feldobom a töltőre, de ha hazajövök és már 15% alatt van akkor az az első dolgom, hogy feldobjam tölteni.
De általában este töltöm, reggel leveszem aztán megint este vissza.
Köszönöm a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy én is akkor töltöm, amikor 5-10% között van. Hamarabb szerintem feleslege. Csak azért kérdeztem, mert eddig mindig úgy töltöttem, hogy megvártam amíg kikapcsol a készülék, csak azt vettem észre, hogy olyan mintha meg lenne zavarodva. Hirtelen leugrik 100%-ról 90-re. Kb 5 perc alatt. Utána pedig olvastam, hogy azért kapcsolnak be töltéskor a telefon, mert softvaresen jegyzi meg a töltést a készülék stb.
Tölteni, meg azért nem látom értelmét, hogy már 50%-on töltsem. Mert ezekben az akkukban van egy töltésszámláló, ami ha elér egy töltésszámot, fokozatosan csökkenti a teljesítményét...
Hülyék lennének bele írni. :d
Olvass utána az akkuknak a neten. Én meg tanultam róluk. Energetikával kapcsolatos végzettségem van...
A mostan lítiumos akkumulátorok lényegesen tovább bírnák, mint amennyire kalibrálva vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!