Ipod Touch 4G 16Gb vagy Sony Xperia Play?
az iPod egy multimédiás eszköz, nem lehet rajta telefonálni,sms-ezni. A Play meg egy telefon.
NEM egy kategória a 2.
Azaz , szavazz le. Mi az hogy "és akkor mi van"?
Mire kell? telefonálás, SMS, játék, zene? Te is valami IQ betyár lehetsz...
az iPod Touch egy multimédiás eszköz,a Play meg egy telefon.
NEM egy kategória a 2.
És ez ki a fenét izgat? A kérdésből adódóan nem hiszem, h telefonálásra kéne az a bizonyos eszköz.
A Touch jó grafikát ad, semmit nem szaggat be, se játékot, se videót. Baromi jó gép, csak 1 gond van vele, ha játszól bezavarnak az ujjaid. A play gombjai kényelmesebbek és már nagyon sok játék megjelent úgy, hogy a play külön psp-s gombjaival irányítsd. Majdnem olyan mint egy PSvita!
Szerintem Play sokkal jobb. Ugyan azok a játékok ugyan olyan grafikával (Death Space, GTAIII) Irányíthatóbb, csak akkor veszed észre, hogy Touch gyorsabb haapple rajongó vagy. + Minden divatmajomnak Apple telója, fülese, I hülyesége van, hogy az már sérti a rózsafüzér kultuszt.
Előnyösebb a Play, gyorsabb a Touch, netezésben nem tudom, szerintem ugyan az, talán a Touch-on oicit gyórsabb a böngészés de legjobb Siemens C35i!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!