HTC One S, HTC Desire X vagy Samsung Galaxy S Advance?
bővebben?
Miért pont az S
én nem értem minek kell ilyen telefont venned mikor ki sem használnád...ritkán netezés, zenehallgatás, fotózás....ezekre bármelyik más megfelelne.
Amúgy meg szerintem is a one s. elég sokat tud, és szerintem(!!!) jobb mint a másik kettő amit felsoroltál.
One S az egyértelmű legjobb ezek közül, de komolyan 100 (vagy lehet ma már "csak" 70-80 ezerbe kerül) telefont akarsz venni olyan dolgokra, amire egy 40 ezres is bőven megfelel (vagy használtan 50-60 között kapsz már olyat, ami minden téren nagyon korrekt, és azt se fogod tudni kihasználni).
Egyébként okok:
- legerősebb (de csak a GSM boltokban kapható példányok, a szolgáltatók Snapdragon S3-masat adnak, az nem annyira jó)
- legszebb (bár ez relatív, de akkor is)
- legjobb kamera (ezek közül)
- mindenben az egyértelmű legjobb ezek közül kivéve árban.
Úgy érti, hogy fényképezésre, videózásra és zenehallgatásra felesleges egy 100 ezer körüli telefon, amikor egy feleennyibe kerülő is tudja ugyanazt.
Persze ha van rá felesleges pénz akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!