Hogyan tudom a samsung sgh-x510-es mobilomon letiltani, hogy a hívott fél ne lássa a hívószámom? És az is érdekelne, hogy le lehet-e tiltani úgy számot, hogy ne tudjon hívni valaki?
Figyelt kérdés
Én hívnék szám nélkül.2009. szept. 1. 13:03
1/1 anonim válasza:
Nekem Samsung SGH-E740-es telefonom van.
Nálam a hívószámkijelzés tiltása :
Menü > Beállítások > Hálózati szolgáltatások > Hívóazonosító... (Itt állíthatod be, hogy a hívott fél telefonján ne jelenjen meg a telefonszámod)
Menü > Beállítások > Kijelzés > Hívóazonosító mutatása... (Itt állíthatod be, hogy a telefon nem fogadott hívások illetve bejövő üzenetek esetén jelezze, vagy letiltsa a hívószám megjelenítését)
Nálam így lehet letiltani valakinek a hívószámát :
Menü > Hívásnapló > [válaszd ki a telefonszámot és állj rá] > Opciók > 7.Elutasítási listára... (Itt tudod felvenni az elutasítási listádra a hívószámot. Később erről a listáról bármelyik számot engedélyezheted. Az elutasított szám 1 kicsörgés után szétbontja a vonalat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!