Google Play feher bevasarlotaska?
Figyelt kérdés
Karacsonyra kaptam a paromtol ey tabletet, de csak wifivel enged letolteni a google playrol. (ez vilagos), na most ugy gondoltam,hogy felmegyek geprol a google playre, toltok applikaciokat, majd atmasolom a tabra. na most nekem van google cimem (regisztraltam stb) de amikor le akarom tolteni akkor ezt irja,hogy en meg nem hasznaltam a google playt stb... ez most mit jelent? kerestem az oldaon a feher bevasarlotyaskat de nem talaltam, vagy geprol nem lehet letolteni csak tabrol vagy telorol? nem ertem mi van.
Ha ez nem is jon ossze, akkor nem tudjatok,hol tudok letolteni ingyenes applikaciokat, jatekokat tabra???
Koszi elore is :) L/22
2013. jan. 24. 18:19
1/1 anonim válasza:
nem tudsz gépről átmásolni. A tabnak is fent kell lennie wifin, és be kell jelentkezni ugyanarra a google account-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!