Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaptam egy blackberryt amin...

Kaptam egy blackberryt amin az elözö tulaj mindig be tudott check-in-elni facebookon de miota hozzám került nekem nem engedi valamiért az irja ki mindig hogy nincs kapcsolat vagy találat bárhol is probálom. Mért van ez?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám megoldani? Már probáltam beállitani, kértem segitséget de senki nem tudott segiteni.
2013. jan. 24. 01:47
 1/2 anonim válasza:
Nekem is gond volt vele, nem engedte először, hogy profilt csináljak, aztán nagy nehezen laptopról megcsináltam, és összekapcsoltam a facebook-kal, én már így be tudok check-in-elni, de viszont face-en nekem se dobja ki, hogy becsekkoltam...
2013. jan. 25. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor végül hol tudsz check-in-elni ha nem megy fészen?
2013. jan. 26. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!