Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 vagy inkább sony...

Ooknub kérdése:

Iphone 4 vagy inkább sony xperia s a jobb választás?

Figyelt kérdés

2013. jan. 23. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
+1 az iPhone 4 -re.
2013. jan. 26. 16:24
 12/17 anonim válasza:
Szerintem xperia s
2013. jan. 27. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

iPhone 4.

Én végigmentem már az iPhone szérián, és voltak már Android-os telefonjaim is, de valamiért mindig az iPhone mellett maradtam. Nem azért, mert egy alma van rajta, vagy mert menőbb, vagy mert villogni lehet vele.

Nekem sokkal jobban tetszik az iOS, mint az Android, szerintem sokkal átláthatóbb, és gyorsabb.

Míg az Android-os telefonjaim állandóan lefagytak, ezzel ellentétben az iPhone-jaim sosem, pedig az Android-osok nem voltak telerakva mindenféle alkalmazással, az iPhone-jaim igen, és pont, hogy azok nem fagytak le.

iPhone-ra is ugyanannyi alkalmazást lehet letölteni, mint az Android-ra.

Én ezzel a Trabant - BMW -s dologgal értek egyet. :) Nem tetszhet mindenkinek minden, mindenkinek más a véleménye. :D

2013. jan. 27. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Xperia S. Lehet hogy az iOS jobb, de az Xperia-nak nagyobb a kijelzője, jobb a felbontása, jobb Hardver (különösen a RAM) jobb a kamera, van rajta Mobile Bravia Engine, és szerintem a telefon is szebb, bár ez egyénfüggő. Kb. ugyanolyan gyors mindkettő. A Sony telefonok elég jól optimalizáltak az Androidra, szóval nem fog össze-vissza fagyni. +A Sony sokkal személyrszabhatóbb.
2013. jan. 27. 18:11
 15/17 anonim válasza:
Xperia S sokkal jobb,85.000 Ft-ért beszerezhető,az iPhone 4 pedig 100.000 Ft felett van,nekem régen volt egy iPhone 3GS-em nagyon jó volt,gyors volt,a kamera szar volt,de hát nekem akkor is sokkal jobban tetszenek az androidos telefonok,nekem most Xperia S-em van :)
2013. febr. 8. 20:12
 16/17 anonim válasza:
Mindkettőt használtam már, és Xperia S. Ha iPhone, akkor 4S vagy 5. Legalábbis nálam.
2013. ápr. 16. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Az iphone 4-et 65-70 ezerért simán megkaphatod, mert sokan lecserélik, mert dizájnosabb nekik az 5-ös, tehát megy lefelé az áruk, jó, van, aki még így is sokat kér el érte, de keresgélni kell és csak biztos helyről szabad venni. Az iphone mindig is iphone marad. Jellegzetes, bár nem az újításairól híres. Nekem dizájnban jobban tetszik az xperia, de mégis iphone-om van, mert ehhez vagyok szokva, nem hagy cserben soha, és már nem akarok váltani, lehet azért, mert nekem nem az a fontos, hogy akadnak-e a játékok és hánymagos a proci stb. Én csak használom egyszerűbb alkalmazásokkal. Kérdező, hogy döntöttél végül?
2013. ápr. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!