Czvianov attila kérdése:
Lenne 1 gondom, sony ericsson xperia x8 telefonommal.! (többi lent)?
Figyelt kérdés
tettem rá xrecovery-t, alap kernel van rajta, és tettem rá egy GingerDX 2.3.7-es romot, és a telefon nem kapcsol be.:/ vagyis bekapcsol, csak a sony ericsson képnél, lefagy..:/ és még a recovery menüt se tudom behozni..:/ segitsetek légyszi.!! :2013. jan. 22. 19:37
1/8 anonim válasza:
Akkor írd be googlebe , hogy SUS , azzal visszarakod a gyári romot és kezded előről ... Semmi baj nincs nyugodj meg nekem sem mindig sikerül :D És legközelebb olvass utána egy kicsit jobban , mert valamit kihagyhattál...
2/8 anonim válasza:
két hibalehetőség van.
Az egyik az, hogy nem stock/gyári/ kernelhez való romot szedted le.
A másik, hogy én cwm recoveryről tudok, én azzal pakolászom a romokat.
Amúgy meg igen, SUS, vagy régi nevén SEUS, ezzel újratelepíti a telefont a gyári 2.1-re.
Amúgy GindegDX-ből melyiket szedted le?v0xx??
3/8 A kérdező kommentje:
dee a géphez se zudom csatlakoztatni, és a recovery- menüt sem tudom behozni, mert a sony ericsson kénél, lefagy a telefon..:/
2013. jan. 22. 20:18
4/8 A kérdező kommentje:
ezt a romot szedtem le : [ROM] GingerDX | v030
2013. jan. 22. 20:30
5/8 anonim válasza:
A PC Companion sem ismeri fel? Próbáld azzal akkor...
6/8 A kérdező kommentje:
befagy, mikor ráteszem az usb-t.. bejön a fehér sony ericsson szoveg a telon, és onnan sehova..:/
2013. jan. 23. 15:22
7/8 Beviz Elek válasza:
Pc companionnal is meg tudod csinálni. Kiírja, hogy nem talál csatlakoztatott telót. Te ott a kékkel írt javításra mész. Onnan menni fog.
Vagy: flashtoolt és a romot letöltöd (a gyárit). Flash gomb, rom kiválaszt, ok. Mikor kéri, a kikapcsolt telón folyamatos visszagomb és közben bedugod.
8/8 anonim válasza:
köszi baratom nekem is sokat segitettel mert en is igy jartam ahogy a kolléga de sikeruult :) azt hittem vehetek uj telot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!