Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy működik a Blackberry az...

Hogy működik a Blackberry az a bizonyos mail szolgáltatás? Halmozz fel adatforgalmat?

Figyelt kérdés

Van egy csomagom (T-mobile Like díjcsomag) abban benne foglalt 50mb adatmennyiség, túlforgalmazási díj nélkül. Blackberry vásárlása mellett gondolkodom, csak halottam egyest mást már a telefonról ( rosszakat ), hogy mobilinternetet használja a háttérben, valamilyen mail szolgáltatás, ami megint adatforgalmat kíván... És az lenne a kérdést, hogy ezt a mail szolgáltatást a beállításokban kilehet kapcsolni, ezen felül, ha elértem a bizonyos adatmennyiségemet, akkor nem fog tovább számlázni , ezek miatt a szolgáltatások miatt, miközben a csomagomban nincs túlforgalmazási díj... Tanácstalan vagyok!

Segítsetek ki, vagy tisztázátok velem, hogy is van ez!

Válaszotokat, és segítségeteket előre is köszönöm!

2013. jan. 22. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Blackberrykhez még kell egy külön "Blackberry" előfizetést is kötnöd ez a BIS. Ennek nézz utána.

Ha nincs a BB telefonod mögött BIS szolgáltatást akkor a telefon semmit olyat nem tud, amiért az ember Blackberryt vesz!

2013. jan. 22. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
es az a "Blackberry" elofizetes mit tartalmazz? mert nem nagyon tudok kijonni belole:/
2013. jan. 22. 20:58
 3/9 A kérdező kommentje:
es egyebkent miert ne lenne ertelme? az a +csomagmit add mert ez a t mobile elegge korul ir mindent...
2013. jan. 22. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor minek neked BB?!

Ezt olvasd [link]

2013. jan. 22. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Röviden, a teljesség igénye nélkül:

- olvasd el az előző válaszban linkelt leírást

- a Blackberry nem csak egy telefon, hanem egy komplett rendszer, mely alapvetően cégvezetőknek és kormány-alkalazottaknak készült

- a Blackberry esetén nem maga a készülék a lényeg, hanem a szolgáltatás ami mögötte van

- ha a BB szolgáltatást nem veszed igénybe, akkor a telefont nem tudod arra használni amire alapvetően való

- mivel, mint már írtam itt a rendszer a lényeg, maga a készülék nem túl nagy szám. Kis túlzással egy 70 000 Ft-os BB telefonnál többet tud egy 35 000 Ft-os androidos telefon az átlagfelhasználó szempontjából

- "plusz BB előfizetés" azt adja, hogy a telefonodhoz szükséges szerver szolgáltatást biztosítja a T-mobil (pl: titkosított e-mailezés, BBM, e-mail szolgáltatások...) Ezek nem az átlagfelhasználó igényeire lettek kialakítva...

- a BB telefonok multimédiában (videó és zene lejátszás, kamera...) még mindig jóval gyengébbek mint olcsóbb társaik, mivel a telefonok célközönsége ezeket a funkciókat nem túl gyakran használja

2013. jan. 22. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:
ertem ertem, nem hulyeskedesr szerenem hasznni a telefont, hanem tenyleg telefonalasra, mail re, es neha neha egy facebook bongeszesre, de ugyis most fhok valtani csomagot, de nem akarok egy ilyen bizonyos szolgaltatast felvenni ha mondjuk lesz 1gb os adatforgalmam... attol fuggetlenul kehet normalisan hadznalni nem de?
2013. jan. 23. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem érted. ehhez semmi köze az adatforgalomnak...

Nem tudod normálisan használni BB előfizetés nélkül. (Pl. az e-mailezés is az előfizetéshez kötött...)

2013. jan. 23. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:
az akkor ugy gaz...:/ akkor akkor muszaly leszek megkotni! koszonom szepen a segitsegeteket!!!!
2013. jan. 23. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Óvatosan, ellenségeskedés nélkül teszem fel a kérdést:

Tényleg szükséged van valamire amiről azt sem tudod, hogy mi az?

2013. jan. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!