14 éves lányomnak megéri Samsung Galaxy S3-at venni?
A lányodnak megéri, mert ezáltal ő lenne a 'MENŐ CSAJ' (talán egy fiú miatt kéri, felvágni elötte)
de ki nem használná, felesleges.
Alkalmazást pedig minden androidos telefonra lehet letölteni sokfélét a Play-ról.
Vegyél neki egy olcsóbbat.
Reméljük, vigyázni is fog rá!
Szerintem, ha rosszabb környékre megy, inkább ne vigye magával!
Szóval képesek agyonverni 500 Ft-ért. Mit csinálnának vele egy több, mint 200 ezer Ft-ot érő telefonért?
Hát ehhez csak gratulálni tudok, akkor nálatok a gyerek az úr, ha akar valamit akkor jólvan kislányom megkapod. Egyetértek azokkal akik azt mondják hogy így kell elrontani egy gyereket, habár inkább elkényezteted.
Gondolom nem vagytok valami szegények, nem is arra akarok kijukadni, hanem majd ha esetleg meglesz a jogsija a gyereknek, és vennél neki pl. egy kocsit egymillióért, de őneki az a nagy fekete audi tetszik, akkor jólvan kislányom, aztán holnap ottvan a garázsba mert örüljön a gyerek? szerintem örömöt nem feltétlen pénzért megvetető módon lehet adni egy gyereknek, de lehet ennyit változott a világ 4,5 év alatt, akkor voltam 14.
Vagy csak én vélekedek másképp a világról? kövezzetek meg ha nem, de szerintem ez nem a sikeres gyereknevelés példája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!