Iphonon hogy tudom a képeket letörölni, és újakat tenni rá? Ugyanez a zenékkel is?
Képek: az iTunessal ezeket nem tudod szinkronizálni. Az iPhone-on a Filmtekercsről (az alap fotómappa) törölheted őket. Az internetről tudsz letölteni az iPhone-on ha egy weboldalt megnyitsz, a letölteni kívánt képet hosszan nyomva tartod aztán rámész arra hogy Kép mentése. Meg persze magad is készíthetsz fotókat.
Zene: zenét úgy rakhatsz
Lemaradt:)
Úgy rakhatsz rá, hogy a gépen egy mappában a zenéket kijelölöd és áthúzod az iTunes ablakába. És a Könyvtár Zene részénél törölsz. Ha az iPhone-on törölsz valami zenét de iTunesban nem, a szinkronizálásnál visszakerül.
"zenét csengőhangként csak jailbreakelt telefonra tudsz tenni vagy letölthetsz pénzért az iTunesból"
Nagy tévedés ,tudsz anélkül is ,csak annyit kell csinálnod h megkell vágnod a számot max 30 mp-esre és jobbklikk rá az iTunes - ben aac verzió létrehozása( v vmi ilyesmi) aztán tartalmazó mappa megnyitása/ megynitás windows intézőben és ott átíród a formátumot .m4r -re .m4a ról ! és visszahúzod az .m4r eset az iTunes -be és a hangoknál fog megjelenni, én tegnap csinálltam egyet :) a legújabb iTunes-el JB - nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!