Komolyan? Ennyi az Acatel OT 99s rootolása?
1, Töltsük le a csatolt zip fájlt.
[link]
2, A zip fájl tartalmát tömörítsük ki egy tetszőleges helyre.
3, Telefonon az USB Debugging legyen bekapcsolva (Beállítások -> Alkalmazás beállítások -> Fejlesztés)
4, A telefont normál állapotban csatalkoztassuk a géphez USB kábel segítségével.
5, A kitömörített mappából a SuperOneClick.exe-t indítsuk el (Windows 7 alatt célszerű rendszergazdai jogosultsággal indítani)
6, A programban a jobb felső legördülőmenüből válasszuk ki az "alapwn" lehetőséget.
7, Kattintsunk a ROOT gombra.
A folyamat lejátszódása után a telefonnak rootolva kell lennie, ha mégsem sikerülne próbáljuk újra!
azt hittem, sokkal bonyolultabb:)
áá, de örülök, 5 másodpercig tartott rootolni, letöltöttem a Root Explorert, és sikerült kikapcsolnom a kamerahangot :D ez idegesített a legjobban, mivel nagyon szeretek fényképezni, de néha jó lenne, ha kussolna a gép :)
ROM cserére inkább nem vállalkozom. Igazából nekem nem lassú így sem, mármint megfelel a jelenlegi sebessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!