Htc Sensation Xe one click root?
Van ilyen? nem nagyon értek rootoláshoz kérlek segítsetek
Minél egyszerűbben szeretném rootolni a telefonom
Ez nem telefonspecifikus. Univerzális. Van néhány telefon, amivel nem működik (az enyém is ilyen), de egy próbát megér, elrontani nem tudja-legalábbis nem tudok róla, hogy valakinek sikerült volna.
Letöltöd, rákötöd a telefont a gépre (nem csatlakoztatod, csak rádugod, hogy felismerje, de az SD-kártyát ne lássa). Ezután elindítod a SuperOneClick programot, és rányomsz a root gombra. Vársz, amíg kész. Ha elakad, próbáld meg még párszor, ha nem megy, akkor csak a nehezebb út van.
Letöltés: [link]
Nem csinált semmit még végig se futtatta a progit bejött 2 szöveg utána hiába nyomtam entert v akarámit semmit se csinált
Szerintem csak azzal a hosszú módszerrel lehet de inkább odaadnám valakinek hogy 2-3 ezerért csinálja meg XD
Próbáld ezt (ezt a telefonodra telepítsd, egy fájlkezelővel a telefonodon tudod telepíteni).
Vagy ezt, bár ezt még nem próbáltam: Universal Androot. Elvileg ez is hasonló. Keress rá Google-ben.
Az szomorú.
A másik lehetőség (unlock bootloader, S-Off, Recovery -> Root) az elég bonyolult, nekem sem menne szerintem, pedig nem egy telefont rootoltam már nem egy módszerrel, úgyhogy csak az marad, de azt is csak akkor csináld, ha már nagyon sokat utánaolvastál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!