Alcatel ot990 em van telenoros! Hogy tudom frissiteni az androidot?
Hogy tudom frissiteni a telefont ujjabra?
mert sok jatekot nem visz meg apokat.. :s
meg miert van az hogy nem tudok rajtasemmit állitani? pl: témát, 3D-s feluletet.. nem tudom át alakitani ugy mint más androidos telefont...
miert lehet?
ha lehet frissiteni az androidot jobb ra az megoldaná a problémát?
lehet hogy a tepenor zárolta ezeket a funkciókat?
A telefon névjegye menüpontban ott van milyen verzió van rajta most.
De én a helyedben nem vágnék bele. Inkáb olvasgatnék még (pl. mobilaréna fóruma, vagy keresnék a neten egy ezzel a telefonnal foglalkozó fórumot) és csak utána csinálnám. Lehet gyári frissítés nem lesz hozzá, csak főzött rom.
"mert sok jatekot nem visz meg apokat.. :s " Mivel alapból .2.3-as Androiddal jelent meg, valószínűleg hardveresen gyenge a készülék. A Gingerbread általában mindent visz.
"pl: témát" Ezt a CyanogenMod tudja (meg esetleg más ROM-ok). Vagy, letöltesz egy launcher programot.
"3D-s feluletet" Letöltesz egy launcher programot.
A launcher programokból millió meg egy van, néz utána, érdemes. Sszerinem ez kell neked.
Egyébként a telefon hardverjét elnézve nem fog rá frissítés jönni, ha meg nem hivatalos ROM lesz, nem éri meg telepíteni. Lassú lesz.
Az számít igazán, hogy hány Ghz-es, mekkora a RAM (memória). Aztán, hogy milyen a grafikus chip. Teljesítmény szempontjából csak ezek. Felbontást nem tudom mennyire követlenek játékok.
Amúgy én úgy olvastam, hogy van rá 2.3-as rendszer.
Felmész az [link] oldalra, letöltöd jobb oldalt az Upgrade programot, és elvileg az frissíti. Alcatelem van, de még nem próbáltam ezt a szoftvert.
lépj be a recovery menube ha felvan törve mert elvileg gyárilag nem lép be fel kell törni ugy tudsz belépni hogy a bekapcsolo gombot és a hangerő fel gomot egyszerre nyomva tartod és miután eggyet rezzen a teló utána a home gombot és a hangerő fel gombot tartod nyomva ezután belép ajánlom a factory resetet mielőtt installálod a romot ezután install zip from sdcard utána choose zip from sdcard és ott kiválasztod a romot amit rámásoltál az sd kártyára tök mind1 hova csak az sd kártyán legyen és utána rebot system
ajánlok neked egy romot nekem bevált tökéletesen fut és rajta minden és sokkal gyorsabb mint a gyári mielőtt felteszed nézd meg tetszik e :)
http://www.youtube.com/watch?v=HhFN2pqjurw
Amugy cyanogenMod7 és full samsung kinézete van Android 2.3.7 a procit is lehet húzni de nem ajánlom
a romot innen tudod letölteni: [link]
Renélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!