Hellosztok kérdése:
Meg éri szerintetek el cserélni?
Figyelt kérdés
Nokia500 at egy xperia mini pro ra? am tapasztalokat irjatok már h kinek milyen volt mini próval a tapasztalata menyire élethü ek a játékok benne? meg hány pontos az android rendszere?2013. jan. 21. 15:16
1/3 anonim válasza:
Üdv! Ha jó állapotban van a mini pro akkor nem 100% hanem 1000% , hogy el kell cserélni, mindkét telefont fogtam már a kezemben a Nokia 500 folyamatosan fagy , a symbiannal már a kutya sem törődik sztem annyira , játékok egyáltalán nem indulnak rajta. Eközben az SE mini pro az fényévekkel jobb ezekben az esetekben... Majdnem a legújabb játékokat is futtatja gond nélkül , lazán megéri szeritnem cserélni...
2/3 anonim válasza:
Az kimaradt ha jól tudom , hogy jelenleg az ICS-t (Android 4.0) a legfrissebb rá...
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszi de amugy utána néztem a neten és azt írta h 1.2-Es android van rajta
2013. jan. 21. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!