Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android, háttérben futó...

Android, háttérben futó alkalmazások?

Figyelt kérdés
Mikor belemegyek ebbe a menübe vannak olyanok, hogy pl: DRM-tartalom, Android rendszer, Szoftver frissítése,Google szolg. SNS. Ebből van olyan, amit nem kell leállítani? (mert én nem tudok róla, hogy használnám, persze a lehetnek olyan dolgok amikhez ezek kellenek.) pl ha le is akarom állítani őket. kiírja, hogy: "A telefon bizonyos funkcióinak megfelelő leállításához szükséges lehet a készülék ki-, majd újbóli bekapcsolására." Ez mit takar? (Alig használtam a telefont, és olyan hamar merül... csak ezért kérdezem, mert általában a játékokat stb, mindig bezárom)
2013. jan. 21. 14:38
 1/5 gabor.galilei ***** válasza:

Milyen telefonod van? Wifi, GPS milyen gyakran mennyi ideig van bekapcsolva? Mit jelent az hogy "hamar lemerül"?

Milyen a háttérképed, mennyire világos, esetleg mozgó?

Vannak olyan alkalmazások amik a rendszer részei, ezek maguktól elindulnak, egyáltalán nem, vagy nagyon nehezen lehet őket leállítani.

Nézd meg az alkalmazásokat akkumulátor használat szempontjából, ott látszania kell kik a fő aksi fogyasztók.

2013. jan. 21. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy ace. Wifi (még eddig), GPS-t egyáltalán nem használom. A háttér sem mozgó, még csak a gyári van beállítva. Hát lemerülni még nem, de pl tegnap este töltöttem, nem használtam akkor, csak ma olyan 1 órát, másfél és kb a feléig van az aksit jelző kis ikon.
2013. jan. 21. 17:05
 3/5 gabor.galilei ***** válasza:

A wifi ha be van kapcsolva akkor is sokat fogyaszt ha nem használod. Nekem kb 24-30 órát bír ki az aksim átlagos telefonálós használat mellett, ha ki van kapcsolva a wifi.

Ha be van kapcsolva , de nem nagyon használom, akkor is max. 18-20 óra.

Nézz körbe a

Beállítások/Alkalmazások/Akkumulátorhasználat

itt visszamenőleg nézheted meg az utóbbi kb 5-10 órában mi mennyit fogyasztott, hátha látsz valami érdekeset!

2013. jan. 23. 20:04
 4/5 Bogoj válasza:
és mennyi ideig hagytad este a töltőn? mert ha csak 1-2 órára dugtad rá, az kevés, akkor normális a gyors lemerülés.
2013. jan. 31. 11:31
 5/5 anonim válasza:
A beállitásokban kapcsold ki a fiokok es szinkronizálásban az automatikus szinkronizálást. ha éppen wifin vagy akk kapcsold vissza, de ha nincs wf akkor megint offPlusz koztudott ten y h az okostelfonok nem bvirjak egy napnal tovabb. nekemis galaxy minim van es han em is hazsnéálom akk i s45%ra lemegy az aki, es ha este nem toltom masnap csutka. tehat minden este toltom
2013. jún. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!