Árthatott a telefonomnak, ha kb 16 órát rajta maradt a töltőn?
Figyelt kérdés
Mert gondolom olyan 8 lenne a normális, és nem tudom árthatott e valamit az akksinak.2013. jan. 21. 11:36
1/6 anonim válasza:
Milyen 8? Hány éves a telefon? 10-15?
Ha feltöltött leveheted, nem kell órákig rajta lennie. Ha feltöltötte magát a töltés kikapcsol, tök mindegy meddig hagyod rajta.
2/6 anonim válasza:
Én van, hogy 4-5 napig rajta felejtem. Azt mondják jót nem tesz neki :(
3/6 anonim válasza:
Kb olyan mintha nem kapcsolnád ki az automata mosógépet és egy hét múlva jutna eszedbe. Az se mos napokig.
A telefonodban (minden telefonban) van egy töltésvezérlő és lekapcsol ha végzett.
Ilyen egyszerű.
4/6 Beviz Elek válasza:
Lítiumos akksi gondolom... Arra bármikor rátölthetsz. Az új telók felmennek 100%-ra, ott a töltés kikapcsol, majd ha jól emlékszem 95nél (vagy talán 90nél) vissza. Tehát utána mindig csak rátölt. Az nem tesz jót, ha pl játszol és végig töltőn van.
5/6 anonim válasza:
A csepptöltő mód 98-99% környékén már kapcsol.Ezért nem látod te soha lemerülni 90%-ig a telót, ha töltőn van és úgy filmezel-játszol-böngészel-stb.
A többiek meg már mindent elmondtak előttem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 21. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!