Nokia Lumia 800 vagy Sony Xperia P? Tapasztalatook, vélemények?
Elvileg januárban kezdik kidobálni a világ minden tájára.
Aki meg lepontozta az egyik hsz-t, attól megkérdezném:
Mindig nevetek az ilyen "a google playen több az alkalmazás" dolgon.Lerágott csont.Mi az, mással nem tudtok előrukkolni, csak ezzel? :)
Akkor már persze kuss van, amikor a rendszer szintű stabilitásról kellene beszélni.Ugye-ugye, Dalvik és társai?!...
82%: az akkus problémát 1-2 hónap alatt megoldották egy frissítéssel.Nem releváns, hogy most ezt hozod fel, mikor már régóta nem áll fenn ez a téma.
Bluetooth kérdés: 7.8-al meglesz hivatalosan is a lehetőség adat küldés-fogadásra BT-n keresztül, nem értem, hogy most ez miért probléma.
Akinek meg eddig kellett, az meg otthon unlockolta a telóját 10 perc alatt és máris úgy használta a BT-t, mint ahogy azt megszokta, az általad emlegetett 10 éves telók esetén.
De érdekes mód az iPhone-os kérdéseknél nem látom a hsz-eidet, ahol fikáznád az os-t, hogy jailbreak nélkül nincs bluetooth, és hogy ez mekkora gáz lenne...
Kérdező, ha érdekel még a WP, akkor menj be nyugodtan a szolgáltatódhoz és próbáld ki az egyiket.
Továbbra is javaslok egy wp8-as modellt, amit mSD kártyával lehet bővíteni.
U.i. : Nem személyes sértésnek kell felvenni, ez a tényállás. Kevesebbet "gyártottak" rá. Ez egy fiatalnak fontos, felnőtt, stabilitással foglalkozóknak meg kevésbé. C'est la vie.
Ennek ellenére én egy Lumia 610-zel éltem egy ideig és tényleg jókat mondhatok róla. A wifi kapcsolódása szinte meseszerű, könnyű és okos telefon, de nekem túl egyszerű. Nem alakíthatom magamra, nem szabhatom át, nem éreztem magaménak. Ez egyéni vélemény. :)
Bármelyiket választod a két felsorolt készülék közül, jól jársz.
A kevesebbet gyártottak rá sem tényállás, ha az appokra gondolsz, összehasonlítás céljából.Eleve, ha azt veszed alapul, az Appstore 2 évvel, a market másféllel korábban indult, mint a marketplace.Innentől kezdve csak a habzószájú vérpistike puffogja állandóan azt, hogy "...mert a playen több az alkalmazás..."
Mással nem tudnak már belekötni.Nem személyes sértésnek vettem, nem kell félreérteni, csak akkor kezd viccessé válni a helyzet, mikor ezredjére hallod ugyanezt a bullshitet kb.
A személyre szabhatóság meg egyéni preferencia kérdése.Na meg hát a stabilitás rovására is megy nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!