Telefont vagy laptopot vegyek?
Nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem, igazából még nincs meg rá a pénzem, csak a fele(60k), és hogy vegyek 120k ért 1 jobb laptopot, vagy inkább 1 telefont. Asztali szgépem van, ami játszásra is alkalmas, viszont a telefonom már 3 éves.
Köszi előre a válaszokat!
amire jobban van szükséged -.-
telefon annyiból lenne jobb, h van géped, telefonod régi
120-ból te nem nagyon fogsz venni jobb laptopot, mert az 200-nál kezdődik.Bár kinek mit jelent a "jobb".
Ha meg nem tudsz dönteni, akkor várj addig, amíg el nem döntötted véglegesen, mert ha most nekiugrasz, és akármelyiket is veszed meg, később még megbánhatod.Gondold át, hogy pontosan mit akarsz, és ha eldöntötted, akkor hajrá.
Ez a baj, hogy mind 2 ágazat gyorsan fejlődik. A telefonok is hamar elavulnak, kivéve az iPhone-ok, azok talán nem:/.
Amúgy ilyesmi laptopra gondoltam.:
Ó... Értem.
Hát igen, nehéz kérdés. Azzal, viszont számolj, hogy mindenképp kell gyűjts még pénzt, mert a notebookok is 80 körül vannak.
Jobb telefon alatt mire gondoltál?
Gyűjtök még, ha laptopot vennék, akkor még legalább ugyan ennyit, telefont meg olyan 100 körül gondoltam h 2-3évig jó legyen.
Szóval?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!