Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy ace cpu húzás?

Samsung galaxy ace cpu húzás?

Figyelt kérdés
Feltettem rá egy nem hivatalos jelly beant és akarok egy kicsit húzni a procin. ugye alapból 800mhz-es Qualcomm MSM7227 cpu van benne. setcpu progival próbáltam húzni rajta, de instabil volt. sokszor újraindult, pedig csak ilyen 100mhz-ről volt szó. hallottam, olyat hogy kernel cserével jobb lenne. szóval a kérdés az, hogy ezt a procit meddig lehet húzni biztonságosan, és hogyan?
2013. jan. 20. 10:35
 1/2 anonim válasza:

Helló. Nekem Samsung Galaxy Gio mobiltelefonom van.

CyanogenMod 7-es van rajta, tökéletesen működik.

Ki van rootolva és 800MHZ-ről 920-ig tökéletesen működik, de változást annyira nem tapasztalok ...:D

2013. jan. 20. 10:41
 2/2 anonim ***** válasza:
a tapasztalat azt mutatja hogy nem okoz a húzás szemmel látható gyorsulást , csak tesztprogramokkkal lehet mérni
2013. jan. 20. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!