Miért indulnak újra a programok percenként, mikor nekem nincs is rá szükségem? Nem lehetett volna úgy megcsinálni az androidot, hogy magam válasszam ki azt amit futtatni szeretnék?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:56
1/7 anonim válasza:
vannak task manager alkalmazások amivel egy szintig szabályozhatod a futó folyamatokat.
2/7 anonim válasza:
A droid szabályozza magának hogy minek kell futni és minek nem. Hiába van benne a kezelőben, attól még nem biztos hogy dolgozik a háttérben.
Ezért is feleslegesek, sőt, az aksi szempontjából károsak a task managerek is.
Sajna sokan még mindig azt hiszik hogy valaki otthon összedob egy programot, attól jobb lesz egy rendszer amit egy komoly szakembergárda alkot meg hónapok alatt.
3/7 A kérdező kommentje:
De én tudom például, hogy nem kell a facebook a telefonomra. Ne mondja már meg nekem az android!
2013. jan. 19. 20:31
4/7 anonim válasza:
A programokat csak rootolva tudod leszedni.
Érdemes is, gyorsabb lesz.
Sajna gyárilag bele kell tenni mindegyikbe, a kicsik 90%-a a f@szbukon él :-)
5/7 A kérdező kommentje:
A rootolással viszont megszűnik a garancia. :-(
2013. jan. 20. 09:37
6/7 anonim válasza:
a rootolást ellehet tüntetni nyomnélkül
7/7 anonim válasza:
Rootolástól nem szűnik a garancia. Visszateszed a gyárit és nyoma sem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!