Mi lehet a gond a szinkronizalassal?
Figyelt kérdés
androidos telon nem tudom a nevjegyeket szinkronizalni a gmail-el. mi lehet a problema? a telefon ugy mutatja hogy szinkronizalja, befejezi, felmegyek gmail-re es sehol semmi, nem jelennek meg a nevjegyek. mi okozhatja ezt? valamit el lehet a telefonon allitani aminek ez az eredmenye? mit ellenorizzek? samsung galaxy mini telefonrol van szo....2013. jan. 19. 17:17
1/3 anonim válasza:
Nem a gmail-lel (azaz a gmail névjegyekkel) szinkronizálja, hanem a gmail-fiókod (vagyis a Google-fiókod) Contacts részével. [link] ha itt megnézed, meg kell lenniük. Vagy félreértettem a kérdést:)
3/3 anonim válasza:
1. vagyok
Hülyeséget írtam, valóban elérhető a gmailből is közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!