Jó telefon az iPhone 4S?
Figyelt kérdés
Akarok venni telót és nem tudom hogy az iphone 4s mennyire jó.5 az túl sokba kerül és így ezt gondoltam.Akinek van vagy volt ilyen az írja le a hátrányát és előnyét.Lehet hogy hülye kérdés de van háttérkép?Mert ahogy néztem videót csak bill. zár volt és utána rögtön a menü.Előre is köszi:)2013. jan. 19. 16:55
11/13 anonim válasza:
Ez még attól nem háttérkép hanem a launcher.
A widgetek nagy része meg kb parasztvakításnak jó. Össz-vissz két widgetet használtam azt is MIUI rommal, tehát kvázi kb olyan volt a kinézete, mint az iOS, kipróbáltam egy rakat romot meg widgetet, de rá kellett jönnöm, hogy a nagy részüknek semmi haszna.
Amit használtam az egyik egy naptár a napi programommal a másik meg a teendőim voltak. Ezeket is csak azért, mert nem volt egységes integrálst megoldása a googlenak.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam de amúgy tényleg nincs sok jelentősége.
2013. jan. 21. 18:15
13/13 anonim válasza:
Nagyon jó telefon! Megbízható, gyors, egyszerű, hátrányként pedig semmit nem tudok megemlíteni. Én teljesen megvagyok vele elégedve, úgyhogy csak ajánlani tudom neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!