Mi a teendő? Mit csinájak most?
Figyelt kérdés
KB egy éve vettem telefon amelyet az internetről rendeltem.Most váratlanul elromlott zehalgatas közben,egyszerüen kikapcsolt.Van rá garancia de most akkor én hova kell küldjem.Én szatmáron lakom de bukarestből rendeltem.Viszont a másik gond h az oldal ahonnan rendeltem megszünt. Vagy vigyem el itt a közelben egy szervizb, vagy mit tegyek?2013. jan. 17. 14:10
1/6 anonim válasza:
Ha megszünt akkor max saját pénzeden javithatod meg. Akkor meg viheted már bárhova.
2/6 anonim válasza:
Keresd meg a papírjait elvileg kéne benne lenni garancialevélnek, vagy erre utaló információnak, hogy hol lehet érvényesíteni a garanciát.
Ha már lejárt, ugyanott kell tudni javítani is, már ha megéri manapság.
3/6 A kérdező kommentje:
koszi.kiderült h csak le volt merülve.de mostmár tudom h ilyen helyzetben mi a teendő,mégegyszer köszi.
2013. jan. 17. 14:22
6/6 anonim válasza:
Hmmm.
Pedig senki nem mondta, hogy töltsd fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!