Sony Ericsson WT19i live with walkman android 2.3.4-es vagy android 4 vagyis ICS én eddig sok rossz dolgot hallottam róla viszont szeretném rá fel rakni szóval az lenne a kérdés nem fogom e megbánni ha felrakom? És a gari marad e?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Ericsson WT19i live with walkman mobilom jelenleg 2.3.4-es android fut rajta és még van rá 1 év garanciám amit nem szeretnék elveszíteni de hallottam hogy erre a telefonra van android 4 vagyis ICS és eddig sok rossz dolgot hallottam róla viszont szeretném rá fel rakni szóval az lenne a kérdés nem fogom e megbánni ha felrakom?Javul e tőle a teló vagy csak rosszabb lesz? Mert én nem fogom tudni downgradelni gari vesztés nélkül.2013. jan. 17. 13:09
1/3 anonim válasza:
Hát nekem sikerült! A szinkronizáló program frissitésekor a telefon szoftverét is lefrissítette! 4.0 a meglévő 2.3.4 helyett ! Nem is kértem! A programot megnézve egy kalap... szoval SOKKAL Sokkal rosszabb Csak egy példa:kapcsolatokba tovább lépsz egy gomb a kedvencek,tudsz cimet is megadni amit megmutat hogy hol van,közvetln tudsz smst irni! Na ezek a 4.0 ba nincs 4 gombnyomás mire eljutsz a kedvencekhez,nincs közvetlen sms! nincs háttérszin a kapcsolatoknál ill a többinél!ha kijelölsz egy színt,eltünik a fénykép az elejéről!Az én készülékem is garis ,ezzel nem veszted el! 1 napig kerestük a régi 2.3.4 programot,mire megtaláltuk,mert már mindenhol csak a 4.0 volt de lementettem és töltöttem!Ne aggódj ha valamiért lefagy nincs az a szervízes vissza
2/3 anonim válasza:
aki be tudná bizonyitani,hogy a házi szoftver letöltésed f Nem vagy köteles elfogadni a frissitést ha az neked nem tetszik,akkor kötelesek a régit visszatölteni!
3/3 anonim válasza:
A készülékkel a szoftvert is megvetted! nincs szervizes aki be tudná bizonyitani,hogy szoftver másolás miatt fagyott le a telefonod!Garanciában köteles az eredeti szoftvert visszaállitani,ha ahhoz ragaszkodsz,hiáb van ujabb ha az neked nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!