Mennyibe kerülhet a javítása a mobilnak?
Figyelt kérdés
Van egy samsung galaxy gio mobiltelefonom leesett az asztalról ..és a kijelző elég szépen betört fele képernyő fekete és a kérdés az lenne hogy mennyibe kerül a javitása, vagy esetleg ezért jár e rá a garancia.2013. jan. 16. 23:19
11/22 A kérdező kommentje:
kb xd de az elég drága most meg még a kirándulást is be kéne fizetnem drága mulaccság anyámék szerint xd de ez nem chat oldal xd am hnap viszek neked egy cd és ráirod a vidópsz ikszpé-t
2013. jan. 16. 23:35
12/22 anonim válasza:
Ok! akkor majd holnap dumálunk! :D
13/22 A kérdező kommentje:
na csá
2013. jan. 16. 23:37
14/22 anonim válasza:
Nehogy megcsináltasd, nem éri meg. Add el alkatrésznek vagy dobd ki, aztán vegyél egy normális telefont. Alig drágábban kétszer jobbat kapsz.
15/22 anonim válasza:
eladod, és veszel egy sony xperia tipo-t
16/22 A kérdező kommentje:
Hogyan adnám el törött képernyővel vagy kinek?
2013. jan. 17. 20:08
17/22 anonim válasza:
alkatrészként eltudod esetleg de annyiba kerülne a megjavíttatása mint egy új teló.
18/22 A kérdező kommentje:
hát figy én szerbiában élek itt kb 3000dinár a javitás ami kb 9000 forint ez a teló volt 15200 dinár szóval kb 3.mal szorozd benem tudom abból milyen telót vennék :D
2013. jan. 17. 20:29
19/22 anonim válasza:
Már megbocsáss, de jó hülye vagy, ha annyiért megvetted. Harmadát sem éri.
20/22 A kérdező kommentje:
miért te milyen mobilt tudtál volna venni?mikor még olyan teló se volt amilyet szerettem volna..ja és mondom szerbiában élek ami messze le van maradva szinte az össz európai országtól szóval itt nem mindenki iphoneval szaladgál az utcán...
2013. jan. 17. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!