Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » USB-n keresztül lehet letölten...

Amicos kérdése:

USB-n keresztül lehet letölteni játékokat? És ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Még sose hallottam ilyenről de ma az egyik barátom mondta ezt, de nem toom! Ilyen tényleg van?
2013. jan. 16. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Újabb ahhoz mérhető poén mint " Annak a gépe a gyorsabb akinek nagyobb a winchestere ".

Mondjuk ha úgy vesszük, hogy egy pendrive ra másoltok játékot akkor persze USB-n keresztül másold a gépre.

2013. jan. 16. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Hoppá kihagytam egy dolgot. Pl:A gépemről játékot, alkalmazást töltök le és azt egy USB-s eszközön=telefon, rátelepítem, működni fog?????? Mee ezé'szerintem valahogy nekem lehetetlennek tűnik!!!
2013. jan. 16. 18:50
 3/5 gabor.galilei ***** válasza:

Milyen telefonod van?

PC-re írt program sose fog futni a telefonodon.

Ha telefonra írt programot letöltöd a gépedre (PC) és onnan átmásolod USB-n a telefonodra és ott installálod akkor működni fog.

Ilyenek pl. az android telefonokra írt bármilyen alkalmazások ami .apk -ra végződnek.

Ilyenkor kis csúsztatásokkal mondhatom, hogy letöltöttem a telefonomra USB-n egy játékot és fut.

2013. jan. 16. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy arra gondolsz, hogy magára a pendrive-ra telepíted rá a játékot? Nos ezesetben azon a gépen ahol telepíted 75% hogy el fog indulni, de ha átviszed másik gépre már nem valószínű, azon a gépen nem lesznek meg a registry bejegyzések stb.
2013. jan. 16. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Kössz, am. galaxy minim van.
2013. jan. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!