Amicos kérdése:
USB-n keresztül lehet letölteni játékokat? És ha igen hogy?
Figyelt kérdés
Még sose hallottam ilyenről de ma az egyik barátom mondta ezt, de nem toom! Ilyen tényleg van?2013. jan. 16. 18:41
1/5 anonim válasza:
Újabb ahhoz mérhető poén mint " Annak a gépe a gyorsabb akinek nagyobb a winchestere ".
Mondjuk ha úgy vesszük, hogy egy pendrive ra másoltok játékot akkor persze USB-n keresztül másold a gépre.
2/5 A kérdező kommentje:
Hoppá kihagytam egy dolgot. Pl:A gépemről játékot, alkalmazást töltök le és azt egy USB-s eszközön=telefon, rátelepítem, működni fog?????? Mee ezé'szerintem valahogy nekem lehetetlennek tűnik!!!
2013. jan. 16. 18:50
3/5 gabor.galilei válasza:
Milyen telefonod van?
PC-re írt program sose fog futni a telefonodon.
Ha telefonra írt programot letöltöd a gépedre (PC) és onnan átmásolod USB-n a telefonodra és ott installálod akkor működni fog.
Ilyenek pl. az android telefonokra írt bármilyen alkalmazások ami .apk -ra végződnek.
Ilyenkor kis csúsztatásokkal mondhatom, hogy letöltöttem a telefonomra USB-n egy játékot és fut.
4/5 anonim válasza:
Vagy arra gondolsz, hogy magára a pendrive-ra telepíted rá a játékot? Nos ezesetben azon a gépen ahol telepíted 75% hogy el fog indulni, de ha átviszed másik gépre már nem valószínű, azon a gépen nem lesznek meg a registry bejegyzések stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Kössz, am. galaxy minim van.
2013. jan. 17. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!