Tudtok ajánlani egy okostelefont?
60 ezerből: veszel egy Xperia U-t 45 ezerért, 15 ezred marad... azt meg félre tudod rakni/ vagy akár elkölteni vagy akármi.. :)
De attól is függ hogy mire is használnád a telefont..
Nekem Xperia U-m van Semmi bajom nincs vele
Teleraktam zenével és így is van 2 GB szabad memóriám...
Olyan szempontból nekem jobb a Solánál, hogy én rendszeresen használom a Skype-ot És a videóhívásnál Van előlapi kamera..
(Ezért is vettem ezt)
De Ha veszel telót akkor a te elvárásaid szerint nézzed..
Ha elég az 5,5GB akkor U
Ha nem akkor Sola :D
Az eddig felsorolt Xperiak szerintem bőven meg fognak neked felelni. Természetesen érdemes jó alaposan körbenézni, hiszen nem csak SonyEricsson/Sony márka létezik a világon. (HTC, Samsung, ZTE, LG stb stb.)
Célszerűbb lenne ha felmérnéd az aktuális piacon, kiválasztanál pár szimpatikus készüléket és azokat felsorolva kérdeznéd meg melyik lenne a legjobb választás.
Kicsit más: attól a válaszolótól kérdeznék egyet aki olyan szép nagy tömböt okádott az első oldalra. Ugye te sem gondoltad komolyan mindazt amit leírtál, vagy legalábbis nem gondoltad ugye komolyan hogy el is hisszük.
Egy Samsung Galaxy 3 és egy Samsung Galaxy S3 bőven nem egy lapon említhető készülék, főleg nem tudásban és főleg nem teljesítményben.
Ne akarjunk már túl okosnak látszani miközben oltári nagy hülyeségeket írunk le... (No offense csak ne legyünk már buták na...)
Sajnos ár-érték arányban pillanatnyilag szinte csak az Xperiák jöhetnek szóba ebben az árkategóriában (bár igazad van, a ZTE Grand X In jó telefon).
A HTC olcsóbb telefonjai gyengék, a Samsungok és az LG-k ipari hulladékok, a Motorolák pedig hiába jók, hozzá nem értő átlagfelhasználóknak nem ajánlhatóak, tehát tényleg csak az Xperiák maradnak (+ a ZTE).
Értem.
Akkor az Xperia U-nál maradok az szimpatikus :)) köszönöm mindenkinek a választ ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!