Van valami különbség az Sony Ericsson Xperia Arc és az Xperia Arc S között látszatra? (fontos)
Tudom hogy kívülről teljesen egyforma meg minden, de Van egy ilyen teló 45ért... úgy van hirdetve, hogy xpreia arc. Ezért felhívtam a tulajt aki azt mondta hogy ez S de mondott pár hülyeséget, pl hogy ez a teló most jött ki(kár hogy már 2011-be kijött), azt mondta 4hónapos a teló de németben vette és oda van rá a garancia.. Attól félek, hogy nehogy megszívjam mert S helyett sima arc-ot küld.. Meg előre utalással akarja, ami normális de kicsit furcsa volt nekem a csávó nem bízok meg benne. Mert ha már fizetek érte akkor 1,4 es procit kapja, ne csak 1GHz-set..
Köszönöm a válaszokat.:)
Előre utalással semmiképp.
De ezek után hagyd is ott az eladót a p.icsába, ilyennel nem szabad szóbaállni.
A csomagot nem nézheted meg amíg ki nem fizetted. Se a postásnál, se futárnál. Ez szabály náluk, megkérdeztem
Így nem az a veszély fenyeget hogy nem 1.4-es proci nem lesz, hanem hogy egy köteg papír trónol a telefon helyén...
Lehet hogy a trémobilnak van saját futárja akivel ezt meg lehet tenni, még sosem rendeltem tőlük.
Az is lehet hogy olyan félelmetes vagy hogy nem mert ellentmondani :-)
De a mezei futár addig nem adja oda amíg nem fizettél az tuti.
Haha:D hát majd kiderül, de végülis na nem hivtam fel, még inkább megkérdezek egy biztosabb telefonos boltos csávót, és inkább veszek többért biztosan, minthogy át ba*zanak ilyen emberek..
Köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!