Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon fontos egy telefonnál...

Nagyon fontos egy telefonnál hogy legyen benne 3G na meg HDSPA vagy mi?

Figyelt kérdés
Csak mert netezni nem szoktam telefonon szinte soha, nagyon nagoyn ritka itt a gép rá:D na meg ha hivok v.kit nem nézem a képét inkább beszélek vele. Szoval sz.tem nem fontos szempont szerintetek?
2009. aug. 29. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem!mind2 a netezést gyorsítja!
2009. aug. 29. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ha nem kell net, akkor nem kell.

videótelefont meg senki sem használ.

amúgy én ritkán netezek a telefonnal, ezen még csak gprs van, de az opera minivel ez is élvezhető

2009. aug. 29. 21:21
 3/6 anonim válasza:

Ha csak telefonálásra használod meg arra, hogy megírj egy-egy sms-t, akkor mi a ráknak ilyen mindenféle bele? Ha nem az a célod, hogy villogj a telefonnal, akkor vedd azt, ami olcsóbb, de mégis tudod használni arra, amire kell.

Nekem amúgy egy iszonyat szimpla telefonom van és semmi bajom tőle. :)

2009. aug. 29. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Szóval igy nekem hogy nem netezek teljesen felesleges a 3G is meg a másik ?kösz a válaszokat. És 30körül milyen telefont tudnátok ajánlani?nokiát ha lehet én 5310et meg 3120 classicot néztem.
2009. aug. 29. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
én használom a videotelefonálást is. Nem rossz az. Jól jönnek ezek a cuccok, de ha csak telefonálni,smsezni,meg zenét hallgatni akarsz,akk nem kell
2009. aug. 29. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy hívni tudj vele!
2009. szept. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!