Nagyon fontos egy telefonnál hogy legyen benne 3G na meg HDSPA vagy mi?
Figyelt kérdés
Csak mert netezni nem szoktam telefonon szinte soha, nagyon nagoyn ritka itt a gép rá:D na meg ha hivok v.kit nem nézem a képét inkább beszélek vele. Szoval sz.tem nem fontos szempont szerintetek?2009. aug. 29. 21:10
1/6 anonim válasza:
egyáltalán nem!mind2 a netezést gyorsítja!
2/6 anonim válasza:
hát ha nem kell net, akkor nem kell.
videótelefont meg senki sem használ.
amúgy én ritkán netezek a telefonnal, ezen még csak gprs van, de az opera minivel ez is élvezhető
3/6 anonim válasza:
Ha csak telefonálásra használod meg arra, hogy megírj egy-egy sms-t, akkor mi a ráknak ilyen mindenféle bele? Ha nem az a célod, hogy villogj a telefonnal, akkor vedd azt, ami olcsóbb, de mégis tudod használni arra, amire kell.
Nekem amúgy egy iszonyat szimpla telefonom van és semmi bajom tőle. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval igy nekem hogy nem netezek teljesen felesleges a 3G is meg a másik ?kösz a válaszokat. És 30körül milyen telefont tudnátok ajánlani?nokiát ha lehet én 5310et meg 3120 classicot néztem.
2009. aug. 29. 21:39
5/6 anonim válasza:
én használom a videotelefonálást is. Nem rossz az. Jól jönnek ezek a cuccok, de ha csak telefonálni,smsezni,meg zenét hallgatni akarsz,akk nem kell
6/6 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy hívni tudj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!